Αρχική ΣελίδαΝέα-Ανακοινώσεις
Περί πολιτικής διαθέσεως και τιμολόγησης Απάντων Νικολαϊδη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΔΙΑΘΕΣΗΣ  ΤΗΣ  ΣΕΙΡΑΣ  "ΑΠΑΝΤΑ"  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  Κ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Κατόπιν σχετικής συμφωνίας που επετεύχθη πρόσφατα, η σειρά διατίθεται από το κεντρικό βιβλιοπωλείο Νεκταρίου Δ. Παναγοπούλου εις οδόν Χαβρίου 3 εις Αθήνα και το δίκτυο διανομής αυτού ανά την Ελλάδα, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την προμηθευθούν και με  ειδικούς όρους πληρωμής που παρέχονται από την επιχείρηση, σύμφωνα με την πολιτική πωλήσεων στην σχετική ιστοσελίδα αυτής.
 
Ωστόσο η σειρά διατίθεται κατ' εξαίρεσιν και από τον Σύλλογο μόνο προς εγγεγραμένα Αρωγά μέλη αυτού, σε θεσπιισμένη ειδική προνομιακή τιμή σε σχέση με την ορισθείσα λιανική, με την προϋπόθεση της εξώφλησης εφάπαξ τοις μετρητοίς ή με εφάπαξ χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.


Δια πιθανούς ενδιαφερόμενους για την σειρά, που δεν είναι μέλη, αλλά ενδιαφέρονται να εγγραφούν, δυνητικά ισχύει η προνομιακή τιμή μέλους, προσαυξημένη όμως κατά ποσό εξάμηνης υποχρεωτικής συνδρομής, με ταυτόχρο
νη εγγραφή ως αρωγόν μέλος, που θα συνοδεύεται με τα προνόμια μέλους όσον αφορά την λήψη των κείμενων ακολουθιών και άλλες προσφορές, κατά το αντίστοιχο διάστημα των έξι μηνών. 

Δια περαιτέρω λεπτομέρειες και διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε με κάποιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση georkios47@yahoo.gr όπου θα δηλώνετε τα στοιχεία σας και ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. 


 

Copyright© 2010 Σύλλογος Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως