Αρχική ΣελίδαΝέα-Ανακοινώσεις
Οδηγίες εγγραφής στο σύστημα λήψης των Κειμένων Ακολουθιών

Αγαπητά  υποψήφια  μέλη  και φίλοι  του  Εν  Αθήναις  Συλλόγου  Μουσικοφίλων  Κωνσταντινουπόλεως
 
Προκειμένου να ενταχθείτε στο νέο μας σύστημα δια την λήψη των Κειμένων Ακολουθιών, σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε την διαδικασία εγγραφής σας ως Αρωγού Μέλους, σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Πιέστε από το μενού το κουμπί Εγγραφή Μέλους.
  2. Κατά περίπτωση επιλέξτε και πιέστε Φυσικό Πρόσωπο ή Νομικό Πρόσωπο, αναλόγως εάν η εγγραφή γίνεται από μεμονωμένο άτομο ή από φορέα (Μητρόπολη, Ναός, Ενορία, Δήμος, Σχολή κλπ)
  3. Συμπληρώστε τα ακριβή στοιχεία σας στην σχετική φόρμα εγγραφής με υποχρεωτικά τα πεδία με τον αστερίσκο δίπλα τους. Χρησιμοποιείστε τα μικρά γράμματα με μόνα τα αρχικά ονομάτων κεφαλαία, δια να είναι ευκρινής και κατανοητός ο τονισμός κυρίως των επωνύμων των μελών και των οδών στις διευθύνσεις.
  4. Σε περίπτωση Νομικού Προσώπου είναι απαραίτητη και η καταχώρηση στοιχείων εκπροσώπου και η ιδιότητα ή το αξίωμα ή η θέση που κατέχει στο μέλος Νομικό Πρόσωπο ή η όποια σχέση του με αυτό.
  5. Συμπληρώστε απαραιτήτως στο πεδίο E-mail την διεύθυνση E-mail σας (για  νεοεγγραφόμενα  μέλη)Είναι σημαντικό και αναγκαίο να καταχωρήσετε το E-mail σας σωστά, διότι σε άλλη περίπτωση (λάθος στην καταχώρηση ή σκόπιμη χρήση ανύπαρκτου E-mail, δεν θα λάβετε το απαντητικό μήνυμα που θα σας δίνει την δυνατότητα να συνεχίσετε την διαδικασία εγγραφής σας).
  6. Στο πεδίο Κωδικός Πρόσβασης καταχωρήστε κάποιο κωδικό της επιλογής σας που σας είναι βολικός και πρακτικός να τον θυμάστε. Το E-mail και ο κωδικός πρόσβασης που θα δηλώσετε θα είναι στο εξής το κλειδί εισόδου σας για πρόσβαση στα κείμενα ακολουθιών. Διαφυλάξτε τον κωδικό σας απόρρητο και μη τον μοιράζεστε με άλλους. Το σύστημα ελέγχει αν γίνεται είσοδος από περισσότερους χρήστες σε διαφορετικά τερματικά και θα απενεργοποιήσει τον κωδικό σας.
  7. Στη συνέχεια ακολουθείστε τις οδηγίες που σας δίδονται από το σύστημα, το οποίο θα ελέγξει αν είστε ενεργό μέλος με τακτοποιημένες τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, θα σας δηλώσει την ημερομηνία λήξης της συνδρομής, εάν δεν έχει λήξει, ή θα σας δηλώσει ότι έχει λήξει και θα σας υπενθυμίσει την ανανέωση της, υποδεικνύοντας και τους κατάλληλους τρόπους πληρωμής.
  8. Στην πρώτη περίπτωση της τακτοποιημένης συνδρομής, θα ενεργοποιηθεί άμεσα ο λογαριασμός και ο κωδικός πρόσβασης σας στα κείμενα, οπότε και θα λάβετε σχετικό ενημερωτικό μήνυμα, ενώ σε περίπτωση συνδρομής που έχει λήξει και δεν ανανεώθηκε θα παραμείνουν ανενεργά και θα ενεργοποιηθούν μόνο μετά την εξακρίβωση της καταβολής της συνδρομής, από πλευράς μας.
  9. Σας ενημερώνουμε ότι τα κείμενα ακολουθιών και μετά την ελεύθερη πρόσβαση σας, θα είναι σταδιακά διαθέσιμα, και όχι συνολικά για ένα δεκαπενθήμερο όπως στο παλαιό σύστημα, και η κάθε ακολουθία θα ενεργοποιείται μόνον λίγες ημέρες πριν την ημερομηνία τέλεσης της, ώστε να αποτραπούν φαινόμενα αντιγραφής και εμπορίας τους από άτομα εκτός Συλλόγου, όπως και εντοπίσαμε στο πρόσφατο παρελθόν, με την άνεση που παρείχε η δεκαπενθήμερη δημοσίευση.
  10. Θα ενημερώνεστε από το σύστημα έγκαιρα με μηνύματα, για την ανανέωση της συνδρομής σας.

Παρακαλούμε όπως τηρείτε πιστά τις οδηγίες μας, για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξής σας στο νέο σύστημα.
 

Σημαντικές οδηγίες δια τη σωστή καταχώρηση στοιχείων και επιτυχή ολοκλήρωση εγγραφής


Σχετικά με κάθε άλλη διευκρίνηση σε σχέση με κάποια απορία σας, είμαστε στη διάθεση σας με τα Ε-mail και τηλέφωνα μας, που είναι διαθέσιμα στην αρχική σελίδα, στο κουμπί Επικοινωνία. Σας ευχαριστούμε.

Το  Διοικητικόν  Συμβούλιον

Copyright© 2010 Σύλλογος Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως